German Company: 
LIECTROUX ROBOTICS GmbH. 
Address: Birnbaumsmühle 65, 
15234 Frankfurt/Oder 
Tel: +49 335 23386578 
              http://www.liectroux.fr
              http://www.liectroux.it
              http://www.liectroux.ru 
 
US Company:  
LIECTROUX ROBOTICS Inc. 
Address: Room 2026, 
No. 26 Building,
No.18 East Street A Adams, 
Brighton CO, United States
80601 
Tel: +1 6262421205
 
HK Company: 
Lilin International Group Limited
Add: Rm 907, JXM343, 
Wing Tuck Commercial Centre, 
177-83 Wing Lok St, Hong Kong 
Website: 
 
China Company: 
Xiamen Lilin Electronics Co.,Ltd 
Add: Room2409, 
Modern Times Building, 
No.351,Jia He Road, 
Si Ming District, 
Xiamen,China 361000 
Contact: Bob Li 
Tel: 86-592-5117538  
 
Moscow hotline:
+7 (499) 371-11-08 
China Toll Free: 
+ 86 400-860-1868 
Mobile: 86-13799843867 
E-mail: admin@liectroux.de 
Skype: boblky 
Wechat: 86-13799843867 
WhatsApp: 86-13799843867


Back to products List Product Name: LIETTROUX Robot fshesë me korrent, thithje 3000Pa, navigacion me harta 2D, me memorie, aplikacion WiFi, rezervuar elektrik i ujit, motor brushless C30B

Product Description: Demo Video  

 
Emri i produktit: Harta e 2D lundrim & kujtim Pastruesi i robotit C30B
 

Karakteristika të veçanta:

 

1. Roboti mund të zbulojë të gjithë mjedisin përreth dhe pastaj të krijojë hartë brenda CPU-së në mënyrë që të bëjë pastrimin me plan nga një dhomë pas tjetrës.

 

2. Roboti është me kujtesë për të ditur se ku ka pastruar, ndërkohë që nuk ka mbulim të njëpasnjëshëm, është më shumë se 98%. Shkalla e përsëritjes së shtegut të pastrimit është rreth 1%.

 

3. Dizajn i humanizuar me kujtesë zëri. Roboti do t'ju kujtojë kur të ngarkoni, filloni të bëni pastrimin, të mbushur me plehra apo probleme, etj.

 

4. Pastrim efikas: fuqia e thithjes është shumë e fortë. Dizajni i filtrit primar duke kombinuar me filtrin HEPA shmang ndotjen sekondare të ajrit. Përveç kësaj, fuqia e thithjes është e rregullueshme në mënyrë që të mund të zgjedhim një mënyrë më të qetë.

 

5. Kontroll WiFi app, lidhja WiFi është jashtëzakonisht e shpejtë, app mund të tregojë rrugën e punës në kohë reale të robotit.

 

6. Rezervuar elektrik i ujit të kontrollit siguron edhe kullimin e ujit. Kullimi i ujit ndalon automatikisht nëse robot ndalon punën. Vëllimi i madh i ujit prej 350ml siguron mbushje të vazhdueshme me lagështi deri në 100 minuta.

 

7. Hartimi i koshit të ndërsjellë dhe të rezervuarit të ujit e bën punën robot më efikase dhe më të pastër.

 

8. Dizajni i modularizuar është i përshtatshëm për përdoruesit e fundit për të mbajtur robotët vetë.

 

9. Plani i mbyllur plotësisht i trupit siguron që pluhuri nuk mund të hyjë në mainboard, duke parandaluar që të mos gërryhet mainboard.

 

 

përshkrimet:

 

1. Memorie e zgjuar: Shkalla e zhdukjes jashtëzakonisht e ulët dhe shkalla e mbulimit të lartë.

 

2. Inteligjente për të kuptuar dyshemetë e mjedisit të ndryshëm dhe për të përshtatur drejtimin brenda 10ms

 

3. Zbato në dysheme të ndryshme: qilim të ulët / të vështirë brenda lartësisë 1cm, drurë, pllaka qeramike për shtëpi, dhomë hoteli dhe zyrë.

 

4. Dizajni i provës së binjakëzimit të rulit qendror parandalon ngatërrimin e telave.

 

5. Sistem anti-bie për të zbuluar shkallët për të shmangur rënien.

 

6. Pastrimi një herë zgjat 100 minuta për të përfunduar një shtëpi brenda madhësisë 170-220 metra katrorë.

 

7. Fuqia e thithjes së rregullueshme për të bërë një zhurmë më të ulët.specifikimet:

 

Materiali: ABS

Tensioni: 14.4V

Fuqia: 28W

Temperatura e punës: -10 ℃ -45 ℃

Tensioni / rryma e hyrjes: 19V / 0.6A

Dimension: D330 * H74MM

Pesha neto: 2.7 kg

Bateria: Bateri 2500mAh Li-ion

Kapaciteti i pluhurit: 0.6L

Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 0.35L

 

Çfarë ka në kuti?

 

Trupi kryesor X1

Stacioni i tarifimit X1

Telekomanda X1 (Bateritë nuk janë të përfshira)

Përshtatës AC X1

Pus pambuku X1, Rezervuar elektrik i ujit X1

Pastrimi i furçës X1

Furçë shtesë me anë të brushave X2


Shtesë HEPA filtër X1


Mop shtesë X1

Udhëzuesi i përdorimit X1
Home | About Us | Products | Demo Video | Recruitment | Contact Us


Email: admin@liectroux.de


LIECTROUX German Hotline:  +49 (335) 23386578

LIECTROUX Russian Hotline:  +7 (499) 3711108 

LIECTROUX American Hotline:  +1 6262421205


Lilin Group Websites in 40 Countries: http://www.robot-vacuum-cleaner.com.au


Lilin Group Website in Russia: http://www.robotvacuumcleaner.ru


LIECTROUX German Website:     http://www.liectroux.de
 
LIECTROUX French Website:      http://www.liectroux.fr
 
LIECTROUX Italian Website:         http://www.liectroux.it
 
LIECTROUX American Website:    http://www.liectroux.us
 
LIECTROUX Russian Website:     http://www.liectroux.ru
 
LIECTROUX Chinese Website:     http://www.liectroux.cn
 
 

LIECTROUX Tmall Website: http://liectroux.tmall.com

LIECTROUX JD Website:     http://liectroux.jd.com

LIECTROUX Aliexpress Official Store: http://www.aliexpress.com/store/800808

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/3006020

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/2796178

LIECTROUX English Discount Store:  http://www.aliexpress.com/store/2791190

Address: Birnbaumsmühle 65, 15234 Frankfurt/Oder,Germany

Copyright@ German Liectroux Robotics GmbH